עוגת שקדים עם ציפוי שוקולד
עוגת תפוזים שקדים עם ציפוי שוקולד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, תפוזים, משולשים כתומים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. נסו עוגת שקדים עם ציפוי שוקולד, ריין דה סאבה (עוגת שוקולד ושקדים) עם ציפוי שוקולד-חמאה, ו עוגת שוקולד שקדים עם ציפוי שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. אבק עם קמח; לנצל את עודף. באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) רצועות מתפוזים. קוצצים גס מספיק לקלף כדי למדוד 1/2 כוס.
מערבבים קמח, שקדים כוס 1, אבקת אפייה ומלח במעבד; להתמזג עד הקרקע דק.
מניחים 2 כוסות סוכר קליפת תפוז במעבד; תערובת עד לקלף הוא טחון דק.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים תערובת סוכר ומכים עד רכות. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מערבבים חלב ושתי תמציות בקערה קטנה. במהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת ביצה לסירוגין עם תערובת חלב 3 תוספות כל אחד. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות. להפוך עוגות החוצה על מדפים מגניב לחלוטין. מרתיחים 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים טרי ולהישאר נדיב 1 כף סוכר בסיר קטן עד מופחת 1/2 כוס, על 8 דקות.
מברשת תערובת מיץ חם על גבי צמרות של עוגות מקורר.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד סירופ כתום למעלה, על מגש עוגה.
מורחים ציפוי שוקולד 1 כוס מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז זיגוג כוס 1. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד סירופ למעלה.
מורחים הדובדבן שנותר על גבי וצדדים של עוגה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולאחסן בטמפרטורת החדר.) מסדרים שקדים נוספים, משולשים כתומים ועלי נענע סביב קצה העליון של העוגה. פורסים עוגה ומגישים.