עוגת שקדים צימוקים עם שרי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם צימוקים, ציפוי סוכר, שקדים טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שרי ושקדים חג המולד, עוגת חג המולד עם שרי שקדים, ו אגרודולצ'ה שקדים וצימוקים.
הוראות
להטות את הצימוקים לתוך קערה, לשפוך מעל שרי, ואז לעזוב לפחות 30 דקות כדי לרכך. בינתיים, תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
בעדינות גריז עמוק 20 ס " מ עוגה עגולה פח, ואז בשורה התחתונה עם מעגל של נייר greaseproof.
מערבבים יחד את היוגורט, השמן והביצים.
שים את שאר החומרים יבשים לקערה גדולה, יוצקים בתערובת היוגורט, ולאחר מכן מערבבים יחד עד חלקה. לגרוף חצי הצימוקים מתוך שרי, ואז לערבב לתוך הבלילה. כף לתוך פח מוכן להחליק את פני השטח עם כף. מבשלים בתנור במשך 50-55 דקות עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נלחץ קלות ושיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
קח שיפוד ודקור בכל רחבי העוגה.
יוצקים מעל 5 כפות של שרי השרייה ולתת לו לספוג. אתה יכול לפצות עד לנקודה זו 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.
מגישים חם או להשאיר להתקרר, ואז אבק עם סוכר הדובדבן. מחממים את שאר הצימוקים והשרי הספוגים, ומגישים לצד העוגה עם גלידת וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "