קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים תפוחי אדמה

עוגת שקדים תפוחי אדמה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, שוקולד חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השמנת, עולש, ופולי קפה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. משוך מחבת מהחום, לכסות ולהגדיר את הקרם בצד להחדיר במשך 15 דקות. בינתיים, מניחים את השוקולד בקערת מתכת ומניחים כוס מדידה.מסננים את הקרם החדור לתוך כוס המדידה, ואם זה לא מגיע עד סימן 1 כוס, להוסיף מספיק קרם נוסף כדי להפוך כוס אפילו. לשטוף סיר יבש, לשפוך את השמנת החדורה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
אנדיבאנדיב
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את השמנת החמה לשוקולד בשתי תוספות, בכל פעם מעבירים בעדינות את השמנת לשוקולד. אתה לא רוצה להכות את האוויר לתערובת, ואתה לא רוצה לבשל את זה יותר מדי, אז ללכת לאט ובקלות. כאשר הקרם הומוגני, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי ליצור חותם אטום וצינה. לפני ההגשה לטאטא את הקרם עד המשרד מספיק כדי ליצור כפות מעוגלות.הכן את העוגה: לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לרבעים, ולזרוק אותם לסיר של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את תפוחי האדמה, ואז לשים אותם בחזרה לתוך הסיר, רועד את הסיר כל הזמן על חום בינוני, לחמם את תפוחי האדמה רק מספיק כדי לבשל את הלחות נוספת. מחית תפוחי אדמה חמים דרך טחנת מזון או rices תפוחי אדמה לקרר אותם לטמפרטורת החדר. שמור 1 (ארוז) כוס מחית תפוחי אדמה. תשתמש בשאר למשהו אחר.מרכז מתלה בתנור מחממים תנור ל 400 מעלות F. חמאה ו 8-על ידי 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, אבק אותו עם קמח, להקיש את העודף, ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ו 2 כפות של סוכר ½ כוס הנותרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
חותכים את שעועית וניל הנותרים לאורכו במחצית, באמצעות החלק האחורי של סכין, לגרד את עיסת מתוך התרמיל. עבודה במיקסר מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עם עיסת וניל על מהירות בינונית-נמוכה עד שהם מקציפים ולהתחיל לבוא יחד, על 2 דקות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, כאשר הלבנים יוצרים פסגות רכות מאוד, להתחיל להוסיף 6 כפות סוכר בזרם איטי, יציב. להמשיך לנצח עד הלבנים הם המשרד אבל עדיין מבריק. הגדר aside.In קערה גדולה, לטאטא יחד את מקורר שמורות 1-כוס של פירה, החמאה, 2 כפות הנותרים קרם, חלמונים ביצה עד חלקה. לעבור מרית גומי ומערבבים בעדינות אבל ביסודיות את תערובת הקמח לתוך תפוחי האדמה. לבסוף, לקפל בעדינות בחלבון ביצה מוכה.ממלאים את המחבת מוכנה עם הבלילה, בעדינות להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומניחים אחד על מרכז שמונה צלחות נפרדות. מסדרים כמה רסיסי תאריך על הצלחת בצד אחד ומקשטים כל אחד עם כף של קרם עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תאריכיםתאריכים
2
טפטוף סירופ וניל סביב העוגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ