עוגת שקדים תפוחי אדמה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, שוקולד חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השמנת, עולש, ופולי קפה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. משוך מחבת מהחום, לכסות ולהגדיר את הקרם בצד להחדיר במשך 15 דקות. בינתיים, מניחים את השוקולד בקערת מתכת ומניחים כוס מדידה.מסננים את הקרם החדור לתוך כוס המדידה, ואם זה לא מגיע עד סימן 1 כוס, להוסיף מספיק קרם נוסף כדי להפוך כוס אפילו. לשטוף סיר יבש, לשפוך את השמנת החדורה ולהביא אותו לרתיחה.
מוסיפים את השמנת החמה לשוקולד בשתי תוספות, בכל פעם מעבירים בעדינות את השמנת לשוקולד. אתה לא רוצה להכות את האוויר לתערובת, ואתה לא רוצה לבשל את זה יותר מדי, אז ללכת לאט ובקלות. כאשר הקרם הומוגני, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי ליצור חותם אטום וצינה. לפני ההגשה לטאטא את הקרם עד המשרד מספיק כדי ליצור כפות מעוגלות.הכן את העוגה: לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לרבעים, ולזרוק אותם לסיר של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין.
מסננים את תפוחי האדמה, ואז לשים אותם בחזרה לתוך הסיר, רועד את הסיר כל הזמן על חום בינוני, לחמם את תפוחי האדמה רק מספיק כדי לבשל את הלחות נוספת. מחית תפוחי אדמה חמים דרך טחנת מזון או rices תפוחי אדמה לקרר אותם לטמפרטורת החדר. שמור 1 (ארוז) כוס מחית תפוחי אדמה. תשתמש בשאר למשהו אחר.מרכז מתלה בתנור מחממים תנור ל 400 מעלות F. חמאה ו 8-על ידי 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, אבק אותו עם קמח, להקיש את העודף, ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ו 2 כפות של סוכר ½ כוס הנותרים ולהניח בצד.
חותכים את שעועית וניל הנותרים לאורכו במחצית, באמצעות החלק האחורי של סכין, לגרד את עיסת מתוך התרמיל. עבודה במיקסר מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עם עיסת וניל על מהירות בינונית-נמוכה עד שהם מקציפים ולהתחיל לבוא יחד, על 2 דקות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, כאשר הלבנים יוצרים פסגות רכות מאוד, להתחיל להוסיף 6 כפות סוכר בזרם איטי, יציב. להמשיך לנצח עד הלבנים הם המשרד אבל עדיין מבריק. הגדר aside.In קערה גדולה, לטאטא יחד את מקורר שמורות 1-כוס של פירה, החמאה, 2 כפות הנותרים קרם, חלמונים ביצה עד חלקה. לעבור מרית גומי ומערבבים בעדינות אבל ביסודיות את תערובת הקמח לתוך תפוחי האדמה. לבסוף, לקפל בעדינות בחלבון ביצה מוכה.ממלאים את המחבת מוכנה עם הבלילה, בעדינות להחליק את החלק העליון.
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומניחים אחד על מרכז שמונה צלחות נפרדות. מסדרים כמה רסיסי תאריך על הצלחת בצד אחד ומקשטים כל אחד עם כף של קרם עולש.
טפטוף סירופ וניל סביב העוגה ומגישים.