קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים תפוחי אדמה

עוגת שקדים תפוחי אדמה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, שוקולד חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השמנת, עולש, ופולי קפה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. משוך מחבת מהחום, לכסות ולהגדיר את הקרם בצד להחדיר במשך 15 דקות. בינתיים, מניחים את השוקולד בקערת מתכת ומניחים כוס מדידה.מסננים את הקרם החדור לתוך כוס המדידה, ואם זה לא מגיע עד סימן 1 כוס, להוסיף מספיק קרם נוסף כדי להפוך כוס אפילו. לשטוף סיר יבש, לשפוך את השמנת החדורה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אנדיבאנדיב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השמנת החמה לשוקולד בשתי תוספות, בכל פעם מעבירים בעדינות את השמנת לשוקולד. אתה לא רוצה להכות את האוויר לתערובת, ואתה לא רוצה לבשל את זה יותר מדי, אז ללכת לאט ובקלות. כאשר הקרם הומוגני, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי ליצור חותם אטום וצינה. לפני ההגשה לטאטא את הקרם עד המשרד מספיק כדי ליצור כפות מעוגלות.הכן את העוגה: לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לרבעים, ולזרוק אותם לסיר של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים את תפוחי האדמה, ואז לשים אותם בחזרה לתוך הסיר, רועד את הסיר כל הזמן על חום בינוני, לחמם את תפוחי האדמה רק מספיק כדי לבשל את הלחות נוספת. מחית תפוחי אדמה חמים דרך טחנת מזון או rices תפוחי אדמה לקרר אותם לטמפרטורת החדר. שמור 1 (ארוז) כוס מחית תפוחי אדמה. תשתמש בשאר למשהו אחר.מרכז מתלה בתנור מחממים תנור ל 400 מעלות F. חמאה ו 8-על ידי 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, אבק אותו עם קמח, להקיש את העודף, ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ו 2 כפות של סוכר ½ כוס הנותרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
חותכים את שעועית וניל הנותרים לאורכו במחצית, באמצעות החלק האחורי של סכין, לגרד את עיסת מתוך התרמיל. עבודה במיקסר מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עם עיסת וניל על מהירות בינונית-נמוכה עד שהם מקציפים ולהתחיל לבוא יחד, על 2 דקות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, כאשר הלבנים יוצרים פסגות רכות מאוד, להתחיל להוסיף 6 כפות סוכר בזרם איטי, יציב. להמשיך לנצח עד הלבנים הם המשרד אבל עדיין מבריק. הגדר aside.In קערה גדולה, לטאטא יחד את מקורר שמורות 1-כוס של פירה, החמאה, 2 כפות הנותרים קרם, חלמונים ביצה עד חלקה. לעבור מרית גומי ומערבבים בעדינות אבל ביסודיות את תערובת הקמח לתוך תפוחי האדמה. לבסוף, לקפל בעדינות בחלבון ביצה מוכה.ממלאים את המחבת מוכנה עם הבלילה, בעדינות להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומניחים אחד על מרכז שמונה צלחות נפרדות. מסדרים כמה רסיסי תאריך על הצלחת בצד אחד ומקשטים כל אחד עם כף של קרם עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תאריכיםתאריכים
2
טפטוף סירופ וניל סביב העוגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר