קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת שקדים תפוחים

עוגת שקדים תפוחים
עוגת שקדים תפוחים היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, מאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות עוגת חמאת שקדים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הקש 1 קרום עוגה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק תפוחים, שקדים, סוכר לבן, סוכר חום, וקמח יחד בקערה עד תפוחים ושקדים מצופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים דבש, חלמון ביצה, מים, תמצית שקדים יחד בצלחת בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
תערובת דבש מיקרוגל, ערבוב כל 15 שניות, עד התערובת נמסה וחלק, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
יוצקים תערובת דבש על תערובת תפוח וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
העברת תערובת תפוחים לקרום העוגה מוכן; מפזרים מילוי עם קינמון. פאי עליון עם קרום העוגה הנותר וצביטת הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה קלה, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)