עוגת תבלין דובדבן
עוגת דובדבן תבלינים דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סודה לשתיה, קינמון טחון, טחון allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגת תבלין דובדבן, עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, ו עגבניות שרי במרינדה תבלינים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מניחים את עוגת הדובדבן מילוי לתוך מיכל של מעבד מזון. דופק עד קצוצה בערך.
בקערה גדולה, מערבבים חמאה וסוכר לבן עד אור ורך.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון, שיני ואולספייס. ערבוב חלופי במרכיבים היבשים ומילוי עוגת דובדבנים. מערבבים רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלושת המחבתות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבתות על מתלה תיל. כאשר העוגות התקררו מספיק כדי להתמודד, להקיש אותם מתוך המחבתות ולאפשר להם להתקרר לחלוטין על מתלה החוט.
כדי להפוך את הציפוי, לשלב את גבינת שמנת, 1 כוס חמאה, חלב ווניל בקערת ערבוב גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. בהדרגה לערבב את הסוכר, ערבוב עד חלקה.
מורחים ציפוי בין השכבות על הצדדים ועל גבי העוגה.