עוגת תבלין קרמל
עוגת תבלין קרמל היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 921 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת תבלין קרמל, עוגת פוק תבלין קרמל, ו עוגת תבלינים עם זיגוג קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, 3/4 כפית אגוז מוסקט, ציפורן ו allspice. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת, סוכר חום 1 כוס סוכר לבן עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 2 כפיות וניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם 1 1/2 חלב חמאה, ערבוב רק עד incorporated. מערבבים בפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה, לשלב חמאה, 1/2 כפית מלח, 1 כפית וניל וכ -1 כוס הסוכר של הממתקים. לנצח היטב, ואז בהדרגה לנצח את הסוכר ' ממתקים הנותרים לסירוגין עם 1/4 כוס חלב חמאה. מקציפים עד חלקה וקרם ולהפיץ על עוגה.