קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תבלינים אני

עוגת תבלינים אני
אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, עוגת Wacky (Spice Cake), ו עוגת תבלינים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה בינונית אחת, מערבבים יחד ארבע, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן וג ' ינג ' ר. לאחר מכן, מערבבים סוכר, דבש, שמן וקפה. עם מקצף חשמלי במהירות בינונית, להכות את הבלילה במשך שתי דקות; להוסיף ביצה, והכה במשך דקה אחת יותר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
קפהקפה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
דבשדבש
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב לחלוטין לפני ההגשה, ולאחר מכן ליהנות!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור