עוגת תבלינים ליל כל הקדושים לוקחת בערך שעה ו-2 דקות מתחילתה ועד סופה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 46 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית וניל, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 19%. עוגות ליל כל הקדושים: לאטה דלעת ספייס, סופגניות שמנת חמוצה שוקולד ליל כל הקדושים עם תבלין מקורמיק, ועוגת ארבע תבלינים צרפתית עם ציפוי תבלין חמאה שחומה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה ומקמחים תבנית כיכר 9 על 5 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
אפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כן
ציוד שתשתמש בו
פרנץ' טוסט קראנץ' דגני בוקר
3
בקערה גדולה מקציפים את הסוכרים, השמן, רסק התפוחים, הביצים ותמצית הווניל לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
טעם מייפל לפי הטעם
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
צנצנות כל אחת) פלפלים אדומים מתוקים קלויים, סחוטים וזולים
ציוד שתשתמש בו
פרנץ' טוסט קראנץ' דגני בוקר
4
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
5
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר
ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)
6
אופים במשך 40 עד 45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים את העוגה במשך 10 דקות. פותחים את העוגה ומניחים על רשת לצינון מלא. מפדרים באבקת סוכר וחותכים לפרוסות להגשה.
ניתן לשלב עוגת תבלינים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.