עוגת תבלינים מיושנת
לכו לחנות ותביאו חלב, טחנו את הכלספייס, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מיושנת, עוגת תבלינים מיושנת (הידועה גם כעוגיות של עניים), ו עוגת אוכמניות שוקולד ספייס.
הוראות
מעיל 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מקציפים סוכר מגורען, חמאה, שמן ווניל במהירות בינונית של מערבל במשך 1 1/2 דקות או עד מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר חום, יוגורט וחלבוני ביצה; להכות במהירות גבוהה של מיקסר 1 1/2 דקות.
כף קלה 3 כוסות קמח עוגה מנופה לתוך כוסות מדידה יבש.
מערבבים קמח מנופה ו-5 המרכיבים הבאים (קמח דרך אגוז מוסקט) בקערה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 24 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת.
מורחים עם ציפוי קרמל 1/3 כוס; העליון עם שכבת עוגה אחרת.
מורחים עם ציפוי 1/3 כוס, העליון עם שכבת העוגה הנותרת.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.