עוגת תות-בייגלה
אם יש לך חמאה, תותים, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, עוגת בייגלה תות, ו עוגת בייגלה תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 232°. Unroll 1 קרום בצלחת עוגת זכוכית 10 אינץ ' או 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה עוגה. לקצץ קצוות חיצוניים. דקור את התחתית ואת הצד עם מזלג. השתמש בקרום העוגה השני כדי לשים צמה על השפה החיצונית של הקרום.
חותכים את הקרום לרצועות 1/4 אינץ', וצמים שלוש רצועות בכל פעם.
מברשת ביצה לבן על קצה הקרום ומניחים צמה על, דוחף מעט.
מערבבים בייגלה מרוסק, 1/4 כוס סוכר והחמאה המומסת. לחץ לתוך קרום העוגה התחתונה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב.
מערבבים יחד גבינת שמנת ו 1 1/2 כוסות סוכר עד הסוכר הוא מומס. בזהירות לקפל ציפוי מוקצף.
מורחים קרום מקורר, הזמנת 2 כוסות מילוי כדי לקשט עוגה.
מניחים שכבה שטוחה של פרוסות תות על גבי מילוי.
מערבבים מים רותחים וג 'לטין (עם כמה קוביות קרח) כדי להפוך על 1 2/3 כוסות ג' לטין. לעבות מעט לשפוך על תותים על עוגה. מקררים עוגה 8 שעות או לילה.
לקשט בקצה החיצוני של עוגה עם 2 כוסות שמורות גבינת שמנת תערובת.