קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

עוגת תות-ריבס קראמבל

עוגת תות-ריבס קראמבל
עוגת תות-ריבס קראמבל היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1489 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חתיכת בשר לא מוסווית, טפיוקה מיידית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס תות שדה להתפורר, תות שדה-ריבס קראמבל, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור ומקווים תבנית אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את כל החומרים מילוי בקערה גדולה ולתת לנוח במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה. באמצעות האצבעות, לשפשף חמאה עד תערובת יוצרת גושים. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כף מילוי לתוך קליפת עוגה ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים 15 דקות. תנמיך את התנור ל-350F ואופה 1 שעה יותר, עד שהפרי מבעבע והציפוי חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה