קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

עוגת תות-ריבס קראמבל

עוגת תות-ריבס קראמבל
עוגת תות-ריבס קראמבל היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1489 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חתיכת בשר לא מוסווית, טפיוקה מיידית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס תות שדה להתפורר, תות שדה-ריבס קראמבל, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור ומקווים תבנית אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים את כל החומרים מילוי בקערה גדולה ולתת לנוח במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה. באמצעות האצבעות, לשפשף חמאה עד תערובת יוצרת גושים. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כף מילוי לתוך קליפת עוגה ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים 15 דקות. תנמיך את התנור ל-350F ואופה 1 שעה יותר, עד שהפרי מבעבע והציפוי חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה