עוגת תירס טרי עם פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגת תירס טרי עם פטל. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו משמשים מומסים עם פטל טרי, עוגת קרם לימון עם פטל טרי, ו אפיפיות שוקולד עם פטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול.
שלב תירס ו-5 המרכיבים הבאים (תירס דרך ביצים) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת תירס לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב.
לזרוק פטל עם 2 כפות קמח; לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבת בזהירות לקלף את נייר שעווה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.