עוגת תענוג חמאת בוטנים
לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מים, בוטנים קלויים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: אחר הצהריים תענוג חמאת בוטנים פאי, חמאת בוטנים עם פסים תענוג, ו תענוג מפוספס חמאת בוטנים.
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F. מעיל 10 אינץ ' (12 כוס) מחבת bundt בקלילות עם תרסיס בישול לא מקל.
בקערה של מערבל חשמלי לנצח קיצור, חמאת בוטנים, סוכר וסוכר חום על מהירות נמוכה עד שמנת.
מוסיפים וניל וביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
בקערה בינונית מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים לתערובת חמאת בוטנים לסירוגין עם חלב חמאה, מכים אחרי כל תוספת עד מעורבב היטב. כפית 2 כוסות הבלילה לתוך קערה בינונית. מערבבים 3/4 סירופ שוקולד כוס. כפית בלילה פשוטה למחבת. בלילת שוקולד כפית על בלילה פשוטה. אל תתערבב.
אופים 70 עד 80 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. העוגה תעלה, ואז תיפול במהלך האפייה.
מניחים עוגה, בצד מחורץ למעלה, על צלחת הגשה. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה תערובת אבקת סוכר, סירופ שוקולד 1/4 כוס ווניל.
הוסף מים, כמה טיפות בכל פעם, עד זיגוג הוא של עקביות הרצוי. כף מעל העוגה.