עוגת תפוח קרמל חמה ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן קרמל חם עוגת תפוח. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך תערובת עוגת בטי, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגת חטיף תפוח קרמל ללא גלוטן, קרמל תפוח נמוך פחמימות ספל עוגה-ללא גלוטן, ו עוגת קפה קרמל תפוח-פחמימות נמוכות וללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית למיקרוגל, חמאת מיקרוגל, קצפת וסוכר חום שנחשף על גבוה על 1 דקה או רק עד חמאה מומסת.
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ 'ungreased או 8 אינץ'.
מפזרים פקאנים. למעלה עם פרוסות תפוח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תבלין פאי תפוחים, מים, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רטוב, ולאחר מכן להכות על מהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מורחים את הבלילה על תערובת תפוחים.
אופים 9 אינץ פאן 50 עד 55 דקות, 8 אינץ פאן 60 עד 65 דקות, או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. שחרר צדדים של עוגה מחבת.
מניחים מגש עמיד בפני חום המגיש במהופך על מחבת; בזהירות להפוך מגש פאן מעל.
תן פאן להישאר מעל עוגה 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על עוגה.