עוגת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא מיץ לימון, צימוקים, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 163° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני. גריז 10 אינץ ' מחבת springform ומניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
פרוסה דקה (בערך 1/4 אינץ ' עבה) 4 תפוחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק עם 1 מיץ לימון כף, סוכר חום, ו 1/8 כפית מלח. מסדרים פרוסות תפוח ב 2 מעגלים קונצנטריים במחבת מוכנה עם פרוסות חופפות מעט. נקודה עם חמאה.
חותכים את התפוחים הנותרים לחתיכות גדולות ודופק במעבד מזון עם הנותרים 1 כף מיץ לימון עד קצוץ גס; למדוד 3 כוסות ולהניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סוכר מגורען, קינמון, allspice, סודה לשתיה, ו 1 כפית מלח. בקערה גדולה נפרדת, עם מיקסר על מהירות בינונית, להכות ביצים. עם ריצת מיקסר, לאט להוסיף שמן ותמצית וניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תפוחים קצוצים. עם מרית גומי, לנגב את הצדדים ואת התחתית של קערה; אם באמצעות, להוסיף אגוזים וצימוקים לערבב רק עד בשילוב.
יוצקים הבלילה למחבת ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 1 1/2 שעות. הפוך את העוגה על מתלה קירור ולתת מגניב 20 דקות.
הסר צדדים של מחבת springform, ולאחר מכן, להסיר בזהירות בסיס מחבת בעזרת סכין. מגניב לחלוטין לפני ההגשה. אם תרצה, אבק העליון של עוגה עם סוכר ממתקים וקינמון טחון נוסף. העוגה עשויה להיות מאוחסנת במיכל אטום עד 1 שבוע.