עוגת תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ Bundt או מחבת צינור. בקערה בינונית, לשלב את תפוחים חתוכים לקוביות, 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון; להפריש. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
סוכר מגורען
קינמון
תפוח
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות סוכר לבן, שמן, מיץ תפוזים, וניל וביצים. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח. מקפלים באגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
מיץ תפוזים
סוכר מגורען
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים 1/2 של תערובת התפוח. שכבות חלופיות של הבלילה ומילוי, מסתיים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות, או עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נגע קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.