קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים
עוגת תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ Bundt או מחבת צינור. בקערה בינונית, לשלב את תפוחים חתוכים לקוביות, 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון; להפריש. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות סוכר לבן, שמן, מיץ תפוזים, וניל וביצים. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח. מקפלים באגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים 1/2 של תערובת התפוח. שכבות חלופיות של הבלילה ומילוי, מסתיים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות, או עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נגע קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
7
מפזרים סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר