והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לכי לחנות ותאספי תפוחים, מלח ים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-47 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שזיפים מתובלת בזיגוג גבינת שמנת, עוגת גזר מתובלת הל עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת תפוחים ספייס עם הדובדבן גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות f. חמאה ליברלית וקמח צינור מחורץ 10 אינץ ' או מחבת שמרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את התפוחים, סירופ מייפל, ביצים, סוכר, שמן ווניל. בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ומלח. בקבוצות, לערבב את החומרים יבשים לתערובת התפוח. מערבבים באגוזים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה או שיפוד מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במשך 15 דקות ולהפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עבור הדובדבן: במעבד מזון, לשלב את אבקת סוכר, שמנת כבדה, גבינת שמנת, 3 כפות מים, וניל. תהליך עד חלקה, הוספת מים נוספים, 1 כפית בכל פעם, עד הדובדבן הוא pourable. כפית הדובדבן על העוגה ולאפשר להגדיר במשך 20 דקות לפני חיתוך.