עוגת תפוחים בשקית נייר חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים בשקית נייר חומה. יש קינוח זה 606 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נייר סוכר מתובל חמאה חומה הל, שקית נייר פאי תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
כדי להפוך את הקרום התחתון, מערבבים את הקמח ואת הסוכר הלבן יחד בקערה עד משולב היטב. לשפשף את החמאה ללא מלח לתוך הקמח עד לתערובת דומה פירורים גסים; מפזרים מים קרים, כמה כפות בכל פעם, ערבוב הבצק יחד בקלילות עם מזלג עד שהוא בקושי מחזיק יחד.
יוצרים את הבצק לכדור ומגלגלים אותו לעיגול בעובי של 1/8 אינץ'. בעדינות להקל את הבצק לתוך צלחת פאי 8 אינץ'.
חותכים את כל בצק עודף עם סכין. סיים את קצה הקרום על ידי לחיצה עדינה על הקוצים של מזלג לתוך הבצק כל הדרך סביב קצה צלחת העוגה. תניח את הקרום בצד.
כדי להפוך את מילוי העוגה, מערבבים את התפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה; להפריש.
כדי להפוך את ציפוי, לערבב 1/2 כוס קמח, 1/2 כוס חמאה מרוכך, ואת הסוכר superfine יחד בקערה עד שיש לך בצק דביק, לח.
כדי להרכיב את העוגה, לכסות את החלק התחתון של קרום העוגה עם אור, אפילו שכבה של פירורי קרקר גרהם. מלא את העוגה בתערובת תפוחים, נערם אותו בצורה תלולית. צבטו חלקים מתערובת הציפוי, שטחו אותם מעט באצבעותיכם, ונקדו אותם באקראי על כל החלק העליון של המילוי, מכסים כמה שיותר מהמילוי ככל האפשר.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קרע חתיכות נייר קלף באורך 230 אינץ ' והנח אותן בצורת צלב על משטח עבודה.
מניחים את העוגה הממולאת במרכז שתי חתיכות הקלף, מביאים את הנייר מסתיים מעל העוגה ומקפלים ומרככים את נייר הקלף על העוגה כדי לסגור לחלוטין ולאטום את העוגה. הנייר לא צריך לגעת בחלק העליון או בצדדים של העוגה.
מניחים את העוגה עטופה בקלף על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. אל תציץ בתוך נייר הקלף בזמן האפייה.
הסר מהתנור, בזהירות לקרוע את נייר הקלף מן העוגה, ולתת מגניב; לשרת חם. אחסן שאריות במקרר.