קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים בשקית נייר חומה

עוגת תפוחים בשקית נייר חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים בשקית נייר חומה. יש קינוח זה 606 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נייר סוכר מתובל חמאה חומה הל, שקית נייר פאי תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום התחתון, מערבבים את הקמח ואת הסוכר הלבן יחד בקערה עד משולב היטב. לשפשף את החמאה ללא מלח לתוך הקמח עד לתערובת דומה פירורים גסים; מפזרים מים קרים, כמה כפות בכל פעם, ערבוב הבצק יחד בקלילות עם מזלג עד שהוא בקושי מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצרים את הבצק לכדור ומגלגלים אותו לעיגול בעובי של 1/8 אינץ'. בעדינות להקל את הבצק לתוך צלחת פאי 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
חותכים את כל בצק עודף עם סכין. סיים את קצה הקרום על ידי לחיצה עדינה על הקוצים של מזלג לתוך הבצק כל הדרך סביב קצה צלחת העוגה. תניח את הקרום בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
כדי להפוך את מילוי העוגה, מערבבים את התפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כדי להפוך את ציפוי, לערבב 1/2 כוס קמח, 1/2 כוס חמאה מרוכך, ואת הסוכר superfine יחד בקערה עד שיש לך בצק דביק, לח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כדי להרכיב את העוגה, לכסות את החלק התחתון של קרום העוגה עם אור, אפילו שכבה של פירורי קרקר גרהם. מלא את העוגה בתערובת תפוחים, נערם אותו בצורה תלולית. צבטו חלקים מתערובת הציפוי, שטחו אותם מעט באצבעותיכם, ונקדו אותם באקראי על כל החלק העליון של המילוי, מכסים כמה שיותר מהמילוי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
קרע חתיכות נייר קלף באורך 230 אינץ ' והנח אותן בצורת צלב על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את העוגה הממולאת במרכז שתי חתיכות הקלף, מביאים את הנייר מסתיים מעל העוגה ומקפלים ומרככים את נייר הקלף על העוגה כדי לסגור לחלוטין ולאטום את העוגה. הנייר לא צריך לגעת בחלק העליון או בצדדים של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את העוגה עטופה בקלף על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. אל תציץ בתוך נייר הקלף בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר מהתנור, בזהירות לקרוע את נייר הקלף מן העוגה, ולתת מגניב; לשרת חם. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)