קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת תפוחים השישי

עוגת תפוחים השישי
עוגת תפוחים השישי הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קפה שמנת חמוצה עם דלעת תפוחים עם זיגוג תפוחים, עוגת תפוחים רום מתובל עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים מקורמלת-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. בקערת ערבוב בגודל בינוני, שלבו את התפוחים, 1/2 כוס סוכר ו -1 כף קינמון. מערבבים כך שהתפוחים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה שלבו את 2 כוסות הסוכר, השמן והביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב.
4
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
5
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. ואז מערבבים פנימה את הווניל ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ונילוניל
6
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה, ומעליהם מחצית מהתפוחים הפרוסים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את החצי השני של הבלילה על התפוחים ואז מעליהם את התפוחים שנותרו. כמו כן, שפכו כל מיץ מהתפוחים על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיץמיץ
8
אופים במשך שעה 1 ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום במשך 15 הדקות האחרונות כדי שהחלק העליון לא יישרף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
סכיןסכין