עוגת תפוחים מתובלת ברוטב ליקר ביצים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם פקאן, צימוקים, תפוחים טעימים זהובים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ליקר ביצים מתובלת, עוגת פצפוצי ליקר ביצים עם פצפוצי שוקולד, ו עוגת חטיפי ליקר ביצים מתובלת {בגידה ענקית של 360 בייקיוור!}.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב צימוקים ורום.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
רום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד עד צימוקים שמנמן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
3
מסננים, משליכים רום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רום
4
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 177°. מחבת חמאה קלה, ואז אבק עם קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנור
5
בקערת ערבוב גדולה או קערה של מיקסר חשמלי, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, allspice, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
6
מוסיפים סוכר חום ומגורען, חמאה, ביצים ווניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות גבוהה, גירוד למטה הצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך, עד הבלילה היא חיוורת וחלקה, על 3 דקות עבור מיקסר כף יד או 2 דקות עבור מיקסר עומד. מערבבים תפוחים, פקאן, זנגביל וצימוקים. כפית למחבת מוכנה העליון חלק.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
וניל
תפוח
חמאה
ג ' ינג ' ר
פקאנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
בלנדר
קערה
מחבת
7
אופים עד עץ לבחור או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי ועוגה רק מתכווץ הצדדים של פאן, על 1 שעה. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפוך unmold על מתלה מגניב לחלוטין. (עוגה יכולה להיות מורכבת עד 3 ימים קדימה ומאוחסנת בטמפרטורת החדר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תנור
שיפודים
מחבת
8
רגע לפני ההגשה, לנפות סוכר קונדיטור על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
9
מגישים בליווי ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ביצים
10
מבחן-טיפים למטבח
11
גם אם מחבת bundt שלך היא nonstick, זה רעיון טוב חמאה קמח זה כדי לעזור העוגה unmold בצורה חלקה. תפוחים טעים זהוב הם מתוקים להחזיק את הצורה שלהם יפה כאשר מבושל. אין להחליף תפוחים סבתא סמית במתכון זה, כפי שהם טארט מדי ויש להם צבע אפור כאשר אפוי.