קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים סריג מיושנת

עוגת תפוחים סריג מיושנת
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים מסורתי עשוי להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוד סוכר, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 29%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים סריג מיושנת, עוגת אפרסק מיושנת, ו פאי תפוחים מצופה סריג.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
להוסיף חמאה וקיצור לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים 6 כפות מי קרח ומעבדים עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. להתאסף לכדור; לחלק ל 2 חתיכות. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל פלסטיק; צמרמורת 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
תן לבצק להתרכך מעט לפני היציאה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תפוחים וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים קצה תחת, יצירת שפה גבוהה עומד; crimp.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
הוסף מילוי.
7
מרדדים דיסק הבצק השני על משטח משוריין לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חתוך לשתיים עשרה רצועות ברוחב 1 אינץ'. סדר 6 רצועות לרוחב העוגה. טופס סריג על ידי סידור 6 רצועות באלכסון על פני רצועות ראשונות. לחץ בעדינות מסתיים לקצוות הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
מברשת סריג עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מפזרים קלות עם סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
לאפות פאי 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. להמשיך לאפות עד מיצים בועה עבה קרום הוא זהב עמוק, מכסה את הקצוות עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה 20 דקות. מגניב על rack 1 שעה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
תן לעמוד על המדף.)