עוגת תפוחים עבה עם ציפוי חמאה משחימה הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 489 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם וניל, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מוקה-עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה משחימה, עוגת גזר עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת חמאה קלה עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. תרסיס 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים 1/2 כפית וניל. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון. מערבבים תפוחים ואגוזים. כף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 50 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בסיר 2 ליטר, לחמם 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב. בהדרגה להכות אבקת סוכר עם כפית. מערבבים ב 1 כפית וניל וחלב מספיק עד ציפוי חלק ורצוי להפיץ עקביות. בנדיבות להפיץ ציפוי מעל חלקית למטה בצד של עוגה. כדי לשרת, לחתוך עוגה עם סכין משונן.