עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל, ו עוגת תפוחים-אגוז עם זיגוג קרמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על בינוני גבוה, להכות את החמאה ואת סוכרים מגורען וחום עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. באמצעות כף עץ, מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הביצה. הבלילה צריכה להיות עבה מאוד. מערבבים את התפוחים, פקאן, ווניל. לגרד את הבלילה לתוך מחבת אפייה בחמאה ומשוריינת 9-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
העברה למתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
תן מגניב לפחות 10 דקות בזמן שאתה עושה את זיגוג קרמל, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכן
7
עם מרית, לשחרר את הצדדים של העוגה. אם אתה רוצה להסיר אותו מהמחבת, להפוך אותו על גבי תבנית אפייה, ולאחר מכן להפוך אותו שוב, בצד ימין למעלה, על מגש. עם קיסם או מזלג, לתקוע חורים בכל רחבי פני השטח.