עוגת תפוחים צרפתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח צרפתי. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית.
הוראות
עבור המאפה, למקם את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק לכמה שניות כדי לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 10 עד 12 פעמים, עד החמאה היא חתיכות קטנות בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ואת הדופק רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מחממים התנור ל 400 מעלות. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק מעט גדול יותר מ 10x14 אינץ'. באמצעות סרגל וסכין קטנה, לקצץ את הקצוות.
מניחים את הבצק על מחבת הסדין מוכן ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים חתיכות חופפות של תפוחים באלכסון באמצע הטארט ולהמשיך לעשות שורות אלכסוניות משני הצדדים של השורה הראשונה עד המאפה מכוסה פרוסות תפוח. (אני נוטה לא להשתמש אפל מסתיים על מנת להפוך את ההסדר יפה.)
מפזרים את מלא 1/2 כוס סוכר נקודה עם חמאה.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. סובב את המחבת פעם אחת במהלך הבישול. אם הבצק מתנפח באזור אחד, לחתוך חריץ קטן עם סכין לתת את האוויר. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל הטארט יהיה בסדר! כאשר הטארט מוכן, מחממים את ג 'לי משמש יחד עם קלבדוס ומברישים את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת הג' לי. שחרר את הטארט עם מרית מתכת כדי שלא ידבק לנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.
עבור טארט תפוחים ממש מהר, אתה יכול להשתמש גיליון אחד של בצק עלים קפוא, מופשר.
מרדדים עד 10x10 אינץ ' ולאחר מכן להמשיך עם התפוחים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA