קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תפוחים צרפתית

עוגת תפוחים צרפתית
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מי קרח, סוכר, קלבדוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור המאפה, למקם את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק לכמה שניות כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 10 עד 12 פעמים, עד החמאה היא חתיכות קטנות בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ואת הדופק רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
5
מגלגלים את הבצק מעט גדול יותר מ-10 על 14 אינץ'. באמצעות סרגל וסכין קטנה, לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הבצק על מחבת הסדין מוכן ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
7
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים חתיכות חופפות של תפוחים באלכסון באמצע הטארט ולהמשיך לעשות שורות אלכסוניות משני הצדדים של השורה הראשונה עד המאפה מכוסה פרוסות תפוח. (אני נוטה לא להשתמש אפל מסתיים על מנת להפוך את ההסדר יפה.)
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים את 1/2 כוס מלאה של סוכר נקודה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. סובב את המחבת פעם אחת במהלך הבישול. אם הבצק מתנפח באזור אחד, לחתוך חריץ קטן עם סכין לתת את האוויר. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל הטארט יהיה בסדר! כאשר הטארט מוכן, מחממים את ג 'לי משמש יחד עם קלבדוס ומברישים את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת הג' לי. שחרר את הטארט עם מרית מתכת כדי שלא ידבק לנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך