עוגת תפוחים צרפתית עם ציפוי גבינת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים צרפתית עם גבינת שמנת ציפוי. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים צרפתית עם ציפוי גבינת שמנת, גבינת שמנת לחם מטוגן עם ציפוי תות, ו פנקייק עוגת גזר תפוח עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת פאי 9 אינץ'.
מערבבים 1/4 כוס חמאה, סוכר לבן, ביצה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה, קמח, אגוזים, תפוחים, 1 כפית וניל, ומים חמים בסדר נתון. (בלילה יהיה עבה).
אופים במשך 45 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגישים עם ציפוי גבינת שמנת. כדי להכין ציפוי: מערבבים גבינת שמנת, 3 כפות חמאה, 1/2 כפית וניל, וסוכר של ממתקים מנופה. הכה עד חלקה. יכול להגיש חם או חם. כמו כן, יכול להכניס למקרר ולתת ציפוי גבינת שמנת להגדיר לקינוח קר.