עוגת תפוחים קרמל
עוגת תפוח קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 810 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 3 אינץ ' מחבת עוגה עגולה. הפוך את הקרמל: לבשל את הסוכר וסירופ תירס במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת היא ענבר כהה, 7 עד 10 דקות.
להפחית את החום בינוני. בזהירות להוסיף את השמנת ו 4 כפות חמאה (זה יהיה להתיז) ומבשלים, ערבוב, עד בשילוב, על 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת לשבת 1 דקה.
יוצקים 1 1/2 כוסות קרמל לתוך כוס מדידה ולהניח בצד.
יוצקים את הקרמל הנותרים למחבת מוכנה ולהניח בצד עד שנקבע, כ -30 דקות.
חותכים 3 תפוחים לרבעים לחתוך את הליבות עם סכין קילוף. מסדרים את חתיכות העור בצד למטה במחבת (חופפים אותם מעט) כדי ליצור טבעת על 1/2 אינץ ' מהקצה. שמור את כל החלקים שאינם מתאימים לאחר כך.
תחצי את כל התפוחים הנותרים. לגרוף את הזרעים עם כדור מלון או כף מדידה, משאיר את הגבעול על החצי העליון. חותכים את התחתית ואת כל התפוחים לרבעים הנותרים לחתיכות; להפריש.
לסדר את החלק העליון של התפוח, גזע בצד למטה, במרכז המחבת. אם התפוחים הרבעים מתחלפים, פשוט תדחפו אותם חזרה למקומם.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה בינונית. בקערה קטנה, להקציף את שמנת חמוצה, מיץ תפוזים וניל.
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות.
לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה. להחליק אותם לתוך קערת המיקסר, אחד בכל פעם, ולהכות עד התערובת היא חיוורת ושמנת, על 5 דקות יותר. לגרד את הקערה ואת מקצף עם מרית גומי.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת שמנת חמוצה, ואז חצי מתערובת הקמח. חוזר. כבה את המיקסר לגרד את הקערה עם מרית גומי; לסיים שילוב הבלילה ביד.
מורחים את הבלילה על התפוחים במחבת. למעלה עם התפוח הקצוץ.
אופים על מתלה התנור האמצעי עד שהעוגה חומה על גבי וקפיצים בחזרה כאשר לחוץ, 1 שעה עד 1 שעה 20 דקות (אל תדאג אם החלק העליון כהה). מגניב במחבת על מדף.
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת רחבה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה. בזהירות להפעיל סכין חדה סביב החלק הפנימי של המחבת כמה פעמים, ואז להניח את המחבת במים כדי לרכך את הקרמל, על 8 דקות.
הפוך צלחת על גבי העוגה, ולאחר מכן הפוך את העוגה ואת הצלחת. באמצעות מחזיקי סיר או מגבת, מתפתל את המחבת. לרכך את שמורות 1 1/2 כוסות קרמל במיקרוגל, על 2 דקות.
טפטוף העוגה עם חלק מהקרמל. תחתוך ותגיש עם השאר.