עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון
פאי קרמל תפוחים של השף ג'ון הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו עוף קרמל של השף ג'ון, מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף), ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, מים, קינמון, ומלח בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, מסירים מהחום ומניחים בצד.
מרדדים חצי מאפה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת העוגה; יוצקים פרוסות תפוח.
מרדדים את הקרום העליון למעגל 10 אינץ'.
חותכים לרצועות רחבות 8 (1 אינץ') עם סכין חיתוך חדה או גלגל מאפה. לארוג את רצועות מאפה, אחד בכל פעם, לתוך דפוס סריג. מקפלים את הקצוות של רצועות הסריג מתחת לקצה של הקרום התחתון ואת crimp לאטום.
יוצקים תערובת חמאה וסוכר על גבי עוגה, ציפוי הסריג, ומאפשר לכל רוטב שנותר לטפטף דרך הקרום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, הקרמל על הקרום העליון מוגדר, ואת מילוי תפוח מבעבע, 35 עד 40 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.