קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות19
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תפוחים שוקולד II

עוגת תפוחים שוקולד II
עוגת תפוחים שוקולד ii דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 19 מנות. עם 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שוקולד, ציפוי שוקולד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים שוקולד III, עוגת שוקולד Banananan Applesauce, ו עוגת שוקולד עם כוסמת, אגוזי לוז ורסק תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 10x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את רסק התפוחים, חלב מרוכז ממותק, חמאה או מרגרינה, ביצים, שוקולד נמס, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
תמצית ונילתמצית וניל
רסק תפוחיםרסק תפוחים
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את תערובת האפייה וקינמון ומערבבים היטב. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
קינמוןקינמון
אגוזיםאגוזים
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד מפרט עץ מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. פרוסט כאשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור