עוגת תפוחים שוקולד II
עוגת תפוחים שוקולד ii דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 19 מנות. עם 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שוקולד, ציפוי שוקולד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים שוקולד III, עוגת שוקולד Banananan Applesauce, ו עוגת שוקולד עם כוסמת, אגוזי לוז ורסק תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 10x15 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את רסק התפוחים, חלב מרוכז ממותק, חמאה או מרגרינה, ביצים, שוקולד נמס, תמצית וניל.
מוסיפים את תערובת האפייה וקינמון ומערבבים היטב. מערבבים אגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד מפרט עץ מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. פרוסט כאשר מגניב.