קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוטפת חסה כתף חזיר עם קמחי

עוטפת חסה כתף חזיר עם קמחי
חזיר כתף חסה עוטפת עם קמחי יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 354 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך כוסברה, רוטב גוצ'וג'אנג, רוטב דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה חזיר, ו עוטפת חסה חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקולה, כוסברה, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל חומץ ושום בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים את תבנית האפייה ומרינים במקרר לפחות 2 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
הכן את הגריל לצלייה עקיפה, עם חלק הגריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את החזיר מן המרינדה 30 דקות לפני הצלייה כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
גריל החזיר עד חרוך, על 3 דקות. הפוך את החזיר והגריל לעוד 3 דקות. שני הצדדים של החזיר צריך להיות חרוך יפה. להעביר את החזיר לחום עקיף, לכסות את הגריל, ומבשלים במשך כ 5 דקות עד מדחום בשר מוכנס ב רושמי חזיר 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את החזיר מן הגריל ולהניח בצד, נטו באופן רופף עם נייר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
חותכים את החזיר, נגד התבואה, לרצועות דקות. למלא את עלי החסה עם חלק מהחזיר, טפטוף של רוטב Gojuchang העליון עם קמחי מהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
קמחיקמחי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
שים את הכרוב בקערה גדולה. לעשות אמבט קרח בקערה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מערבבים את החומץ, רוטב דגים, gochujang, דבש, זנגביל, שום וצ ' ילי בסיר קטן. להביא את התערובת לרתיחה ומיד לשפוך על הכרוב. הגדר את קערת הכרוב באמבט קרח מגניב, משליך מדי פעם. כאשר הכרוב הוא מגניב, להוסיף את הכוסברה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
לטאטא את gochujang, רוטב סויה, חומץ, דבש, זרעים, שמן שומשום, שום ובצל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

1השארבוסטון חסה, להגשהבוסטון חסה, להגשה340פלפל האבנרוקולה, כמו קולהקולה, כמו קולה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב דגיםרוטב דגים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה, קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה, קצוצה בצפיפות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מחית סכיןשום, מחית סכין8ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד2בצל ירוק, חצוי לאורך ודק פרוס לרוחבבצל ירוק, חצוי לאורך ודק פרוס לרוחב4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתרוטב גוצ'וג'אנגרוטב גוצ'וג'אנג2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב גוצ'וג'אנגרוטב גוצ'וג'אנג1ראשכרוב נאפה, חצוי וגרוס דקכרוב נאפה, חצוי וגרוס דק680פלפל האבנרוסטייק כתף חזיר, לא יותר מ 3/4 אינץ ' עבה, לא גזוזסטייק כתף חזיר, לא יותר מ 3/4 אינץ ' עבה, לא גזוז791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2סראנו צ'יילס, זרע וקצוץסראנו צ'יילס, זרע וקצוץ1אוראו ממולאים כפוליםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן2קרום: פירורי קרקר גרהםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות Fram Chenin Blanc
יינות Fram Chenin Blanc
האזור המיוחד מאוד שממנו מגיעים הענבים האלה קרוב יותר לקלנוויליאם מאשר לסיטרוסדל, אבל החלק על ההר נכון מאוד. ממוקם בקרקעות חוליות אדומות עמוקות, בחווה המשקיפה על סרטן הנהרות מכה של Lambertsbay בצד אחד, ואת Olifantsriver וסכר Bulshoek בצד השני. החומציות העסיסית ההדוקה היא המאפיין הבולט של Chenin blanc מאזור זה, לשלב את זה עם בשלות המוסיפה מורכבות עצומה ואתה יודע שיש הרבה אהבה כאן.