חזיר כתף חסה עוטפת עם קמחי יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 354 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך כוסברה, רוטב גוצ'וג'אנג, רוטב דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה חזיר, ו עוטפת חסה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקולה, כוסברה, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל חומץ ושום בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים את תבנית האפייה ומרינים במקרר לפחות 2 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
הכן את הגריל לצלייה עקיפה, עם חלק הגריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר את החזיר מן המרינדה 30 דקות לפני הצלייה כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
גריל החזיר עד חרוך, על 3 דקות. הפוך את החזיר והגריל לעוד 3 דקות. שני הצדדים של החזיר צריך להיות חרוך יפה. להעביר את החזיר לחום עקיף, לכסות את הגריל, ומבשלים במשך כ 5 דקות עד מדחום בשר מוכנס ב רושמי חזיר 150 מעלות F.
הסר את החזיר מן הגריל ולהניח בצד, נטו באופן רופף עם נייר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
חותכים את החזיר, נגד התבואה, לרצועות דקות. למלא את עלי החסה עם חלק מהחזיר, טפטוף של רוטב Gojuchang העליון עם קמחי מהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
קמחי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
שים את הכרוב בקערה גדולה. לעשות אמבט קרח בקערה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים את החומץ, רוטב דגים, gochujang, דבש, זנגביל, שום וצ ' ילי בסיר קטן. להביא את התערובת לרתיחה ומיד לשפוך על הכרוב. הגדר את קערת הכרוב באמבט קרח מגניב, משליך מדי פעם. כאשר הכרוב הוא מגניב, להוסיף את הכוסברה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
גוצ ' וג ' אנג.
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.