מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 272 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים, פטרוזיליה שטוחה, לאוואש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת חצילים בגריל עם סלט טחינה חריף, עוטפת נורי זריחה עם טפטוף טחינה חריף, ו עוטפת שווארמה עוף ברוטב טחינה לימון.
הוראות
1
שלב עדשים ו 2 כוסות מים בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד עד עדשים רכים, כ -20 דקות. כבה חום ומערבבים בבולגור.
מרכיבים שתצטרך
2
תנו לעמוד עד שהמים נספגים ובולגור רך, כ -30 דקות.בינתיים, מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף. מערבבים בכמון ופתיתי פלפל אדום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, בצל ירוק, פטרוזיליה ומלח לתערובת עדשים-בולגור ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1
לפרוס גיליון lavash עם הקצה הקצר הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים 1/2 כפות של להדביק פלפל אדום על פני 1/3 התחתון של הגיליון. למעלה עם תערובת עדשים-בולגור, ולאחר מכן כרוב.
מרכיבים שתצטרך
3
רול מלמטה למעלה, ולהפיץ 1/2 כף נוספת של להדביק פלפל אדום על פני הקצה העליון כדי לעזור לאטום את לעטוף. חזור על הנותרים wraps.To מגישים, חותכים כל לעטוף במחצית ומגישים עם רוטב טחינה בצד.הערות מתכון
מרכיבים שתצטרך
4
אתה יכול להחליף להדביק פלפל אדום קנה חנות או האריסה קלה עבור הגרסה תוצרת בית במתכון זה.