עוטפת עוף באפלו מבושלת איטית
עוטפת עוף באפלו מבושלת איטית היא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו את רוטב כנפי הבאפלו של פרנק, רוטב ראנץ', ירכיים עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: עוטפת חסה עוף בבישול איטי באפלו, 365 ימים של בישול איטי: בישול איטי אפוי באפלו גבינת שמנת עוף Taquitos, ו בישול איטי עוף באפלו.
הוראות
ב 1 1/2-סיר איטי ליטר, במקום עוף; מפזרים מלח.
כיסוי; לבשל 6 עד 7 שעות (אם תנור איטי יש הגדרות חום, להשתמש נמוך).
עם כפית מחוררת, להסיר עוף מ cooker איטי במקום על קרש חיתוך; להשליך נוזל ב cooker איטי. בבישול איטי, מערבבים רוטב כנף באפלו ו-1/4 כוס רוטב החווה. עם 2 מזלגות, עוף בגרוס. להחזיר עוף לבישול איטי; מערבבים בעדינות לערבב עם רוטב.
כדי לשרת, להפיץ כל טורטייה עם 1 כף הנותרים רוטב החווה; העליון כל אחד עם תערובת 1/2 כוס עוף בערך 1/3 כוס חסה.
מגלגלים את טורטיה; לאבטח עם קיסמים.