עוטפת עוף בקארי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עטיפות עוף בקארי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא פלפל, צימוקים, חזה עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: סלט עוף בקארי עוטפת, עוטפת עוף בקארי ותפוח, ו סלט עוף בקארי עוטפת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השדיים עוף על מחבת סדין לשפשף את העור עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רק מבושל. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, לגרוס את העוף לחתיכות.
עבור ההלבשה, לשלב את המיונז, יין, chutney, אבקת קארי, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך עד חלקה.
מערבבים את העוף עם מספיק רוטב כדי להרטיב היטב.
מוסיף את הסלרי, בצל ירוק, וצימוקים, ומערבבים היטב. מקררים לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
ממלאים את מרכז כל טורטייה בתערובת העוף. מקפלים את 2 הצדדים של טורטייה על המילוי, כך הצדדים חופפים.
מגלגלים את הטורטייה מלמטה למעלה, וחותכים לחצי באלכסון.