עוף איטלקי
עוף איטלקי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 284 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול, לערבב, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף Agrodolce (עוף איטלקי חמוץ מתוק), העוף האיטלקי הטוב ביותר, ו פשטידת עוף איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בצלחת רדודה, מערבבים דגנים, תערובת ביסקוויק, תיבול איטלקי ואבקת שום. בצלחת רדודה נוספת, מניחים מוצר ביצה. לטבול עוף במוצר ביצה, ואז מעיל עם תערובת דגנים.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לחמם 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-נמוך.
להוסיף עוף; לבשל 4 דקות. הפעל עוף; להוסיף הנותרים 1 1/2 כפיות שמן למחבת. מבשלים 5 עד 6 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.