עוף איטלקי עם תפוחי אדמה פסטו
המתכון עוף איטלקי עם תפוחי אדמה פסטו מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך חצאי חזה עוף, פסטו בזיליקום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . נסו עוף איטלקי עם תפוחי אדמה פסטו, פסטו לינגוויני עם רצועות עוף איטלקיות, ו הדפס: עוף איטלקי פסטו אופים-מטבח דק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בסיר, להביא את החומץ לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
חותכים כיס בכל חזה עוף. ממלאים כל כיס בכמות שווה של גבינת מוצרלה, ומתבלים במלח ופלפל. לעטוף כל חזה עוף עם פרוסת בשר חזיר. מסדרים את חזה העוף עטוף בתבנית אפייה.
מניחים את העגבניות סביב העוף, מפזרים הכל בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
בסיר עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות, להרתיח את תפוחי האדמה 15 דקות, או עד מכרז.
לנקז, לחזור למחבת, ואת המעיל עם פסטו.
מניחים חזה עוף, עגבניות ותפוחי אדמה על צלחות הגשה, וטפטוף עם חומץ בלסמי מופחת לשרת.