עוף אלה דיאבולה
נסו עוף עם חמאה מומסת Alla Diavola עם סלט שמיר Lemony, מולים אלה דיאבולה, ו Polletto Alla Diavola מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
בצנצנת קטנה, לשלב את חומץ היין הלבן עם אורגנו מיובש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מסננים את חומץ אורגנו-חדור לתוך קערה קטנה ומערבבים בשמן הזית.
באמצעות מזמרה במטבח, להסיר את קצות הכנף ואת backbones מן התרנגולות. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה, עור בצד למעלה, ולחץ בחוזקה על עצמות החזה כדי לשטח אותם כך הרגליים מול השדיים. להבקיע כל שד, רגל עוף, ירך וכנף באמצע העצם בשני מקומות לכל חלק.
טפטוף כל אבל 2 כפות של תערובת חומץ-שמן על שני הצדדים של התרנגולות ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
בקערה קטנה, משלבים את המרווה המיובשת עם המלח הכשר, piment D ' Espelette, רוזמרין מיובש ופלפל שחור טחון. תמרח את התיבול על התרנגולות.
תנו לתרנגולות המנוסות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
צולים את התרנגולות בשליש העליון של התנור, בצד העור למעלה, צולים את שתי התרנגולות עם תערובת חומץ שמן הנותרים חצי דרך, עד שהעוף הוא רק מבושל, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165, כ 45 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן. לצלות את התרנגולות על 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד השחמה פריך, על 3 דקות. לגלף את התרנגולות. מחממים את מיצי המחבת ומגישים עם העוף.