קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף אלה דיאבולה

עוף אלה דיאבולה
נסו עוף עם חמאה מומסת Alla Diavola עם סלט שמיר Lemony, מולים אלה דיאבולה, ו Polletto Alla Diavola מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת קטנה, לשלב את חומץ היין הלבן עם אורגנו מיובש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מסננים את חומץ אורגנו-חדור לתוך קערה קטנה ומערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
באמצעות מזמרה במטבח, להסיר את קצות הכנף ואת backbones מן התרנגולות. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה, עור בצד למעלה, ולחץ בחוזקה על עצמות החזה כדי לשטח אותם כך הרגליים מול השדיים. להבקיע כל שד, רגל עוף, ירך וכנף באמצע העצם בשני מקומות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף כל אבל 2 כפות של תערובת חומץ-שמן על שני הצדדים של התרנגולות ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
בקערה קטנה, משלבים את המרווה המיובשת עם המלח הכשר, piment D ' Espelette, רוזמרין מיובש ופלפל שחור טחון. תמרח את התיבול על התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תנו לתרנגולות המנוסות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
צולים את התרנגולות בשליש העליון של התנור, בצד העור למעלה, צולים את שתי התרנגולות עם תערובת חומץ שמן הנותרים חצי דרך, עד שהעוף הוא רק מבושל, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן. לצלות את התרנגולות על 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד השחמה פריך, על 3 דקות. לגלף את התרנגולות. מחממים את מיצי המחבת ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות