עוף אלפרדו פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 805 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מלח, מלח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . מתכונים דומים: עוף אלפרדו פיצה, עוף אלפרדו פיצה, ו עוף אלפרדו פיצה.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: להמיס חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים במלח, פלפל וקמח, ולאחר מכן מערבבים את החלב ואת גבינת רומנו. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
3
כדי להפוך את חמאת שום: להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני. תערובת בשום, רוזמרין, ומלח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שום רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה ומערבבים את השמרים עד מומס. אפשר לנוח עד קצף שמרים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את שמן הירקות, סוכר, מלח, רוזמרין, ואבקת שום יחד בקערת ערבוב. מערבבים בתערובת השמרים, ומערבבים בהדרגה בקמח. להתאסף לכדור רופף ללוש עד צורות כדור חלקות. כיסוי, ולתת לנוח 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צווארי עוף
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מתבלים את העוף הקלוי ברוזמרין, קורנית, תיבול עוף, אבקת שום ומלח. קוצצים או לגרוס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
עוף צלוי
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
צווארי עוף
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מורחים בצק על פיצה מוכנה. למעלה עם חמאת שום מקוררת, מכסה קרום שלם. הבא להפיץ עם רוטב אלפרדו (במידת הצורך, חם כדי להפיץ עקביות), עוזב קצוות קרום. למעלה עם עוף, פונה מעיל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
חמאת שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד הקרום התחתון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר מהתנור ולתת להגדיר במשך 2 עד 3 דקות לפני חיתוך.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto