קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

עוף אסייתי עם רוטב בוטנים

עוף אסייתי עם רוטב בוטנים
עוף אסייתי עם רוטב בוטנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1323 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ אורז, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף עם רוטב בוטנים אסיאתי, פיצה אסיאתית עם רוטב בוטנים, ו עוף אסיה וירקות עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שלב את כל החומרים במעבד מזון ומערבבים עד מעורבב היטב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מערבבים את כל החומרים, למעט האננס, יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים את פרוסות האננס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במשך מינימום של 30 דקות. זה יכול להיעשות גם יום קדימה בקירור.
3
מחממים את הגריל עד בינוני וגריל כל צד של האננס עד שיש להם סימני גריל חום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר וחתוך לחתיכות בגודל ביס הרצוי. תניח בצד.
1
מחממים את הגריל ואת התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את השמרים, מים וסוכר יחד בקערה קטנה עד השמרים מתמוסס לצבע חלק, בז'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
4
באמצעות מערבל לעמוד, להוסיף את הקמחים, מלח, קמח תירס, זרעי שומשום, גרידת תפוז, ומערבבים עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את מי yeasted ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוסיף את שמן שומשום, זנגביל ושום. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים טיפות מים עד שהוא הופך לח.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כאשר מוכן להתגלגל החוצה, לחתוך את הבצק ל 2 חתיכות ולגלגל כל חתיכה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
זה ייתן לך 2 פיצות בודדות או שאתה יכול לבחור לעשות אחד.
10
שים את הבצק על אבן פיצה שחומם מראש, אם משתמשים בתנור או במגש צלייה רשת, אם משתמשים בגריל. בהתאם לעובי הקרום, זה ייקח כ 10 דקות עבור פיצה דקה 15 עד 20 דקות עבור פיצה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
חותכים כל חזה עוף לשניים כדי להפוך קציצות דק יותר. מתבלים בשמן, במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
גריל במשך כ 2 עד 3 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר מן הגריל ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות בגודל ביס, או רצועות ארוכות או גושים. מכסים ברפיון בנייר כסף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מסדרים את העוף בגריל, אננס בגריל, פלפל אדום, אבוקדו, כוסברה על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
טפטוף עם רוטב בוטנים, פרוסה ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים

מרכיבים

1אבוקדו, לחתוך לחתיכות בגודל ביסאבוקדו, לחתוך לחתיכות בגודל ביס12 כפיות אבקת שוםזרעי שומשום קלויים, כולל זרעים שחוריםזרעי שומשום קלויים, כולל זרעים שחורים12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואהשעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1השארכוסברהכוסברה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת1מנותקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים12 כפיות אבקת שוםרוטב דגיםרוטב דגים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי לחוץזנגביל טרי לחוץ2חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי לחוץזנגביל טרי לחוץ1חתיכות טופי הית' ברשום טרי בכביסהשום טרי בכביסה2ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שוםרוטב חריף (מומלץ: Salsita Habanero Chiles)רוטב חריף (מומלץ: Salsita Habanero Chiles)1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1ליים, סחוט טריליים, סחוט טרי10largesעלי נענע, קצוציםעלי נענע, קצוצים12 כפיות אבקת שוםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)1אננס, קלופים, cored וחותכים לפרוסות עגולותאננס, קלופים, cored וחותכים לפרוסות עגולות1פלפל אדום, זרע ופרוס לרצועות דקותפלפל אדום, זרע ופרוס לרצועות דקות1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז לבןחומץ אורז לבן1צביטהקמצוץ מלח הוואי אדוםקמצוץ מלח הוואי אדום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סקאליון.סקאליון.33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן12 כפיות אבקת שוםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות12 כפיות אבקת שום1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.