עוף אפוי איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו עוף אפוי איטלקי. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פירורי לחם מתובלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב ארוחת זרעי פשתן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד כפול, אגוז ופשתן 2 כמו קינוח. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 73%. מתכונים דומים: עוף אפוי איטלקי, עוף אפוי איטלקי, ו עוף אפוי איטלקי פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים קלות תבנית אפייה בינונית בחמאה.
בצלחת רדודה מערבבים את פירורי הלחם, זרעי הפשתן, גבינת הרומנו והפטרוזיליה.
מניחים את הביצים הטרופות והקמח ב -2 קערות רדודות נפרדות. לזרות עוף בקמח, לטבול ביצים, ולחץ לתוך תערובת פירורי לחם כדי מעיל. מסדרים עוף מצופה בתבנית האפייה המוכנה.
מכסים ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמיצי העוף מתבהרים. הפעל את תנור התנור.
הסר כיסוי, עוף לצלות 5 דקות, עד ציפוי שחום קל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קסטלני קיאנטי אנאטה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו