עוף אפוי ביין
עוף אפוי ביין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, שמן צמחי, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירכיים עוף אפוי ביין אדום, עוף אפוי ביין ועשב, ו עוף אפוי במרינדה יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מעיל עם קמח.
יוצקים שמן למחבת ovenproof גדול; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים עוף, ומבשלים עד להשחמה קלה, פונה פעם אחת.
הסר עוף; לנגב טיפות ממחבת. להחזיר עוף למחבת; להוסיף יין. לארגן טבעות בצל על עוף.
אופים, חשוף, ב 450 במשך 30 דקות או עד הסוף, צולה מדי פעם.