עוף אפוי עם פירות יבשים
עוף אפוי עם פירות יבשים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 964 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוף, חומץ תפוחים, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, תפוחים אפויים פירות פקאן ומיובשים, ו תפוחים אפויים ממולאים בפירות יבשים ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בסיר קטן, לשלב פירות, חרדל, מיץ וחומץ. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת עבה, כ 5 דקות.
קו 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר; ערפל עם ספריי בישול. עוף העונה עם מלח ופלפל ומקום במחבת.
יוצקים תערובת פירות סביב עוף.
אופים עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא 74°, על 1 שעה.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.