עוף אפוי עם רוטב לפסטה
עוף אפוי ברוטב פסטה עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -56 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך הכל 575 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים . מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כ -45 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, רוטב פסטה, פירורי לחם מתובלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 75% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פסטה אפויה ברוטב עגבניות וגבינה , פסטה בשמל תרד ועוף אפויים , ורוטב ג'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף .
הוראות
בקערה רדודה, טורפים את הביצה.
מניחים את פירורי הלחם בקערה שטוחה נוספת. טובלים את העוף בביצה, ואז מצפים בפירורים.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
אפו ללא מכסה, בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 20-22 דקות או עד שמדחום בשר יראה 170 מעלות צלזיוס.
יוצקים רוטב פסטה על העוף.
אופים עוד 12-14 דקות או עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה.