עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. אם יש לך פלפל טחון, שום, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף, תבשיל עוף אפריקאי חריף, ו מרק בוטנים אפריקאי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. תשואות 1/4 כוס. גודל ההגשה הוא 1 כפיות.עוף:.
מניחים עוף בצלחת רדודה; טפטוף עם מיץ, ומפזרים מלח 1/2 כפית. לכסות ולשרות במקרר במשך 30 דקות.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 5 דקות( לא חומים), ערבוב לעתים קרובות.
הוסף 2 כפית ברברה, נשאר 1/4 כפית מלח, חמאה, זנגביל, אגוז מוסקט, והל, לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין, מרק, רסק עגבניות; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת עוף; מביאים לרתיחה.מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 50 דקות או עד שהעוף רך, והופך את העוף מדי פעם.מערבבים בכוסברה.
יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג
אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. היינות של משפחת האדם עם פינוטאג ' של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![יינות משפחת MAN Pinotage]()
יינות משפחת MAN Pinotage
תערובת של 86% פינו, 12% שיראז ו -2% Viognier.מלא עם טעמים אדומים ברי מלא, נגיעות של קינמון ותבלינים אגוז מוסקט, טאנינים רכים, יין זה צריך להתאים היטב עם רוב הבשר האדום או עופות. טעמים פירות מתוקים של Pinotage להפוך אותו התאמה אידיאלית עבור קארי מתובל. סגנון מודרני של פינו. מגישים בטמפרטורת חדר מגניב.