עוף ארטישוק
עוף ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חצאי חזה עוף, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו עוף ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את לבבות הארטישוק, גבינת פרמזן, מיונז ופלפל שום.
מניחים עוף בתבנית אפייה משומנת, ומכסים באופן שווה עם תערובת ארטישוק.
אופים, חשוף, במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור.