עוף באי
אם יש לך מלח, חזה עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף אי טרופי, מנות עוף האי, ו עוף בגריל איילנד (מתכונים דומים).
הוראות
גריל Preheat או ברזל יצוק מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
הסר את כל השומן העודף מן העוף ולשטוף מתחת למים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח עם שמן זית ומתבלים עם 1 1/2 כפיות אידיוט תיבול ומלח, אם תרצה בכך. תניח בצד.
לנקז פרוסות אננס ומיץ מילואים. מתבלים את שני הצדדים של פרוסות אננס עם 1/2 כפית של תיבול אידיוט; להפריש.
בסיר קטן, להביא מיץ אננס שמור, נשאר 1/4 כפית תיבול אידיוט, וסוכר חום לרתיחה על חום גבוה. להפחית את הנוזל על ידי 1/2, על 5 דקות.
ממש לפני הצלייה, באח שמן.
מניחים חזה עוף על באח וגריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד או עד מבושל דרך.
הסר מגש ואוהל עם נייר כסף.
מניחים פרוסות אננס על באח וגריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד עד סימני גריל מופיעים ואננס מחומם דרך.
מגישים חזה עוף עם פרוסות אננס ורוטב חם.
הערה: עוף עשוי גם להיות צלוי 4 עד 6 אינץ ' ממקור חום עבור 6 עד 8 דקות לכל צד. אננס מטגן 1 עד 2 דקות לכל צד.