קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון

עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון
עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 6397 קלוריות, 106 גרם חלבון, ו 443 גרם שומן כל אחד. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-580 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצק עלים, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון, עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון, ו טונה יוונית + עגבנייה מיובשת + אבוקדו נפוליאון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור ב-1/3 התחתון של התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים את המאפה על ניירות האפייה המוכנים. בעזרת שיניים של מזלג, דוקרים את החלק העליון של המאפה בכל רחביו. מכסים את המאפה בנייר אפייה ומניחים עליו נייר אפייה נוסף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 25 דקות עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הסר את ניירות האפייה העליונים ונייר הקלף. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים מחבת גריל או מחממים גריל גז או פחם. מתבלים את העוף במלח ומזלפים שמן זית. צולים עד שהעוף מבושל, בערך 5 עד 6 דקות מכל צד. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז ופלפל הקאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים 4 חתיכות מאפה על משטח עבודה. פורסים כל חזה עוף באלכסון לפרוסות 6 (בעובי 1/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2
מניחים 3 פרוסות חזה עוף על כל נתח מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף פרוסחזה עוף פרוס
3
מניחים מעל 1/4 כוס תרד ופרוסת אבוקדו 1.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
מורחים 1 כפית מתערובת המיונז על החלק התחתון של עוד 4 חתיכות מאפה ליצירת השכבה האמצעית של כל נפוליאון.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מניחים מעל. חזור על השכבות. כל נפוליאון צריך להסתיים עם חתיכת מאפה כמו העליון שלה.
6
מסדרים את נפוליאון על מגש ומגישים.