עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 298 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דלעת, מרק עוף במלח נמוך, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה, שומה דלעת שמנת, ו חום רציני: משיי, רוטב שומה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חום סיר גדול כבד מעל חום בינוני.
להוסיף חתיכות צ ' ילה; טוסט עד ארומטי וקל יותר בצבע סביב הקצוות, הקשה עם מחית תפוחי אדמה או גב של מזלג והפיכת חתיכות, על 2 דקות. להפריש חתיכה אחת 2 אינץ 'של צ' ילה לקישוט; להעביר חתיכות שנותרו לקערה בינונית. מכסים צ ' ילי בקערה עם מים חמים; להשרות עד רך, כ -30 דקות.
באותו סיר גדול, חום 1/2 כפות שמן על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים טבעות בצל ושום. Sauté עד חום, על 4 דקות.
העברה למעבד, משאיר שמן בסיר.
מוסיפים פרוסת לחם לסיר; מבשלים עד להזהבה, כ -30 שניות לכל צד.
העברת לחם למעבד (סיר מילואים).
מוסיפים עגבניות למעבד. תערובת פירה עד חלקה.
להעביר מחית עגבניות לקערה קטנה (לא מעבד נקי).
מסננים צ 'ילי אנצ' ו ומניחים במעבד.
להוסיף 1/2 מרק כוס ו 2 צ 'יפוטלה צ' ילי. מחית עד חלקה.
להוסיף מחית אנצ 'ו צ' ילה; לבשל עד מחית מתעבה ומחשיך, ערבוב לעתים קרובות, על 1 1/2 דקות.
תוסיף מחית עגבניות. מבשלים עד עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
להקציף בדלעת ומרק 3 כוסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד שומה מתעבה ומפחית 3 1/3 כוסות, על 30 דקות.
להקציף בשמנת וסוכר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מחית 2 כפות שמן 2 צ 'יפוטלה צ' ילי במעבד קטן או כוח דרך מסננת לעשות זיגוג עבה.
העברה לקערה. (שומה וזיגוג ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). לחמם שומה.
זיגוג צ ' יפוטלה מורח דק על שני הצדדים של חזה עוף.
מפזרים עוף בנדיבות עם מלח. גריל עד מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לצלחות. שומה כפית על כל אחד. קראמבל שמורות אנצ 'ו צ' ילה חתיכת; מפזרים מעל עוף.
מקשטים עם עלי כוסברה וליים.
* צ 'ילי אנצ' ו מיובש וצ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.