קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה

עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 298 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דלעת, מרק עוף במלח נמוך, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה, שומה דלעת שמנת, ו חום רציני: משיי, רוטב שומה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום סיר גדול כבד מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
להוסיף חתיכות צ ' ילה; טוסט עד ארומטי וקל יותר בצבע סביב הקצוות, הקשה עם מחית תפוחי אדמה או גב של מזלג והפיכת חתיכות, על 2 דקות. להפריש חתיכה אחת 2 אינץ 'של צ' ילה לקישוט; להעביר חתיכות שנותרו לקערה בינונית. מכסים צ ' ילי בקערה עם מים חמים; להשרות עד רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
באותו סיר גדול, חום 1/2 כפות שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים טבעות בצל ושום. Sauté עד חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
העברה למעבד, משאיר שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים פרוסת לחם לסיר; מבשלים עד להזהבה, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
העברת לחם למעבד (סיר מילואים).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים עגבניות למעבד. תערובת פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
להעביר מחית עגבניות לקערה קטנה (לא מעבד נקי).
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מסננים צ 'ילי אנצ' ו ומניחים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
11
להוסיף 1/2 מרק כוס ו 2 צ 'יפוטלה צ' ילי. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
הוסף 1 כף שמן לסיר שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
חום מעל חום בינוני-גבוה.
14
להוסיף מחית אנצ 'ו צ' ילה; לבשל עד מחית מתעבה ומחשיך, ערבוב לעתים קרובות, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
15
תוסיף מחית עגבניות. מבשלים עד עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
16
להקציף בדלעת ומרק 3 כוסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד שומה מתעבה ומפחית 3 1/3 כוסות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
17
להקציף בשמנת וסוכר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
18
מחית 2 כפות שמן 2 צ 'יפוטלה צ' ילי במעבד קטן או כוח דרך מסננת לעשות זיגוג עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
19
העברה לקערה. (שומה וזיגוג ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
20
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). לחמם שומה.
21
זיגוג צ ' יפוטלה מורח דק על שני הצדדים של חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
22
מפזרים עוף בנדיבות עם מלח. גריל עד מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
23
מעבירים עוף לצלחות. שומה כפית על כל אחד. קראמבל שמורות אנצ 'ו צ' ילה חתיכת; מפזרים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
24
מקשטים עם עלי כוסברה וליים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
25
* צ 'ילי אנצ' ו מיובש וצ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס