עוף בגריל עם לימון, שום ואורגנו
עוף בגריל עם לימון, שום, ואורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 352 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, אורגנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, עוף בגריל עם לימון ואורגנו, ו עוף בגריל w / לימון ואורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מיץ לימון, אורגנו, שום, 1/2 כף מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה ולהוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא.
להשליך שומן עודף מן העוף והעונה עם הנותרים 1/2 כפות מלח 1/2 כפיות פלפל.
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור המתנע ארובה גדולה של בריקטים פחם (80 עד 10
ושופכים אותם באופן שווה על צד 1 של מתלה תחתון (תהיה לך שכבה כפולה או משולשת של בריקטים).
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (15 עד 20 דקות) ואתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה במשך 3 עד 4 שניות, לצרוב רגלי עוף ב 3 קבוצות על מתלה גריל משומן קל מעל גחלים, חשוף, מפנה פעם אחת, עד משחימים היטב, 6 עד 8 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר כמו מבושל למגש.
שים את כל הרגליים השחומות בצד של הגריל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה מכסה, מפנה מדי פעם, עד רק מבושל דרך (בשר כבר לא יהיה ורוד כאשר לחתוך ליד המפרק), 15 עד 25 דקות יותר.
מעבירים את הרגליים לקערה עם רוטב לימון ולהפוך מעיל, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, תוך בישול השדיים.
הוסף 15 לבנות באופן שווה לגחלים ולחכות עד שהם רק אור, על 5 דקות. (הם לא יהיו לבן אפרפר עדיין אבל ייתן את מספיק חום עם בריקטים אחרים כדי לשמור על טמפרטורת בישול נכונה.)
חזה עוף לצרוב, מתחיל עם צד העור למטה, ב 2 קבוצות על מתלה מעל גחלים, חשוף, מפנה פעם אחת, עד השחמה היטב, 6 עד 8 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר כמו מבושל למגש.
שים את כל חזה עוף משחי בצד של הגריל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה מכסה, מפנה מדי פעם, עד רק מבושל דרך (הבשר ליד המכרז, כאשר נפתח מעט, יהיה לח אבל כבר לא ורוד), 12 עד 15 דקות יותר.
העברת שדיים קערה עם רוטב לימון ולהפוך מעיל, ולאחר מכן להעביר מגש עם רגליים.
גריל פרוסות לימון על מתלה מעל גחלים, חשוף, עד סימני גריל מופיעים, על 3 דקות בכל צד, ולהעביר מגש עם עוף.
מחממים את כל המבערים על גבוה, ולאחר מכן להתאים את החום לגובה בינוני. כבה מבער 1 ולסדר רגלי עוף על מתלה משומן קלות מעליו. לבשל, מכוסה מכסה, מפנה את הרגליים פעם אחת, עד מבושל דרך, על 40 דקות בסך הכל.
מעבירים את הרגליים לקערה עם רוטב לימון ולהפוך מעיל, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, תוך בישול השדיים.
לבשל חזה עוף על מתלה מעל צורב unlit, מכוסה מכסה, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך (הבשר ליד המכרז, כאשר נפתח מעט, יהיה לח אבל כבר לא ורוד), על 30 דקות בסך הכל.
העברת שדיים קערה עם רוטב לימון ולהפוך מעיל, ולאחר מכן להעביר מגש עם רגליים.
פרוסות לימון גריל על מתלה מעל להבות, חשופות, עד סימני גריל מופיעים, על 3 דקות בכל צד, ולהעביר מגש עם עוף.
* אם אתה לא מסוגל גריל, עוף יכול להיות קלוי, עור הצדדים למעלה, ב 2 מחבתות אפייה רדודות בשלישים העליונים והתחתונים של תנור 260°, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד העור הוא פריך ועוף מבושל דרך, על 40 דקות בסך הכל. פרוסות לימון ניתן לצלות במחבת גריל מתובל היטב.