עוף בגריל עם ממרח פלפל אדום מתובל
מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 45 מנות. אם 14 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוף בגריל עם ממרח פלפל אדום מתובל יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פלפל, שמן זית, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף בגריל עם ממרח פלפל אדום מתובל, עוף ממרח פלפל אדום קוריאני, ו חזה עוף בגריל עם משחת תבלינים צפון אפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הפלפלים האדומים על גריל חם או על אש פתוחה, מסתובבים, עד חרוך בכל רחבי.
מעבירים את הפלפלים לקערה כדי להתקרר. לקלף, גזע, זרע ולקצוץ אותם בגסות.
מעבירים את הפלפלים למעבד מזון ומוסיפים את jalapeos, שום, חומץ, כמון, מלח ופלפל ומחית. עם המכונה על, לאט לשפוך את שמן הזית.
עם סכין קטנה, לעשות 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל חצאי העוף.
העברה לשקית פלסטיק גדולה, resealable ולהוסיף את המרינדה. מקררים את העוף בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
תדליק גריל. נגב את רוב המרינדה מהעוף. שמן את הסורג גריל ולשים את העוף על זה, צד העור למטה. מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, עד חרוך קלות, על 7 דקות. הפעל את העוף ומבשל במשך כ 7 דקות, עד חרוך בצד השני. כבה את החום במחצית הגריל או לגרוף את הגחלים לצד אחד, הרחק מהעוף. כיסוי וגריל, הפיכת העוף באמצע, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס ב רושם הירך הפנימי 160, על 1 שעה.
להעביר את העוף למשטח עבודה לנוח במשך 10 דקות.