עוף בורבון של זאב
עוף בורבון של זאב הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 338 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, חזה עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ביי וולף קיסר, להקת זאבים אמברוזיה., ו עוף בורבון פיקנטי (מינוס הוויסקי).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, סוכר חום, אבקת שום, זנגביל טחון, בצל יבש טחון, וויסקי בורבון במחבת אפייה 9x13 אינץ'. מערבבים בחתיכות עוף. מכסים ומקררים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כמה שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לחשוף עוף; מקום בתנור שחומם מראש. עוף ברוטב כל 10 דקות. לבשל עד המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה.
הסר עוף מבושל מחבת אפייה; לגרד מיצים וחתיכות השחמה מתבנית האפייה למחבת. מערבבים ביין הלבן. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהרוטב חם, וצמצם מעט. מערבבים עוף; לחמם במשך 1 דקה נוספת לפני ההגשה.